CLASSIFICACIÓ XALLENGE 2017

Coincidint amb la primera marxa del circuit 2018, vam fer entrega dels premis als 3 primers/es classificats de l'edició 2017 i al primer/a de la comarca.

El guanyador de la Xallenge 2017 va ser el Marc Moré (actualment a l'equip Bici 3.0) i a més d'una garrafa de 3l d'oli d'oliva verge extra D.O.P les Garrigues, es va endur un DINAR/SOPAR PER A 2 PERSONES AL RESTAURANT MASIA LES GARRIGUES.

El segon classificat (Pere Esqué del bici 3.0 també) es va endur una capsa amb 6 botelles de vi Vilars del Celler Vilars d'Arbeca; a més d'una visita i un tast de vins al celler.

El tercer premiat va ser el Josep Tèrmens que es va endur 7l d'oli d'oliva verge extra D.O.P Les Garrigues de la Cooperativa de St. Isidre de les Borges Blanques.

I finalment, el primer classificat garriguenc de l'edició passada va ser el Dani Molina que es va endur un lot de productes de la comarca gràcies a Frisal.

En l'apartat FEMENÍ, la Núria Garcia de la Colla lo jabalí BTT Cervera va ser la guanyadora de l'edició 2017 i i a més d'una garrafa de 3l d'oli d'oliva verge extra D.O.P les Garrigues, es va endur un DINAR/SOPAR PER A 2 PERSONES AL RESTAURANT ELS FOGONS DE LA CARME (Cervià de les Garrigues).

La segona classificada va ser la Irene Badia (C.C.Balaguer) i es va endur una capsa amb 6 botelles de vi Vilars del Celler Vilars d'Arbeca; a més d'una visita i un tast de vins al celler.

El tercer premi va ser per la Lídia Cano que es va endur 7l d'oli d'oliva verge extra D.O.P Les Garrigues de la Cooperativa de St. Isidre de les Borges Blanques.

A més, la Lídia (Bluesbrothers run4dogs) va ser també la primera classificada garriguenca de l'edició passada i es va endur un lot de productes de la comarca gràcies a Frisal.

Classificació de la XALLENGE BTT GARRIGUES 2017:

La Xallenge BTT Garrigues 2017 ha arribat al final i després de la disputa de la 8ª Terrall Garrigues, de la 8ª Terra d'oliveres, de la 6ª BTT la calç, la 16ª Transbessons i de la 11ª Transisquella ja tenim als guanyadors i guanyadores de la Xallenge BTT Garrigues 2017.

En la CATEGORIA MASCULINA, el Marc Morè del Track Team ha mantingut una lluita aferrissada pel primer calaix del podi però durant el campionat ha estat gairebé sempre a la primera posició. D'aquesta forma conquereix la Xallenge BTT Garrigues després que l'any passat es quedés a les portes del primer esglaó.
El seu principal rival tota la temporada ha estat el Pere Esqué del Bici 3.0 i finalment s'ha hagut de conformar amb la segona posició.

Tercer i a més distància, ha quedat finalment el campió de l'edició passada, el Josep Tèrmens (Bike Taller Cannondale).

Podeu consultar la Classificació complerta clicant a la següent imatge:

En la CATEGORIA FEMENINA, la Núria Garcia (Colla lo jabalí BTT Cervera) s'ha endut la classificació general cap a casa i ho ha fet amb una victòria a l'última marxa del circuit, la Transisquella.

L'ha seguit la Irene Badia (C.C. Balaguer) que tot i només fer 3 marxes, ha aconseguit assolir la segona posició de la Xallenge BTT Garrigues 2017.
Li han faltat pocs punts per assolir el segon lloc de la general però finalment s'ha hagut de conformar amb el tercer esglaó del podi. Per tant, la tercera classificada ha estat la  Lídia Cano del BLUESBROTHERS RUN4DOGS.

Pel que fa a la CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS (MASCULÍ), el  BICI 3.0 de Tàrrega després de mantenir un frec a frec tot el campionat amb el Track team, aconsegueix a l'última marxa endur-se la classificació per equips.
Segon i a poca distància ha quedat el TRACK TEAM de Bellpuig i finalment, el tercer esglaó és per al COLUER IXCOR.

I en la CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS (FEMENÍ),  el campionat és per a la COLLA LO JABALÍ BTT CERVERA. En segona posició ha quedat el C.C.Balaguer i finalment el tercer lloc del podi i només participant a dos marxes ha estat el Buff Scott Mtb Team.